Sztárok

Keresztes és Eszenyi: kinek jobb a lába?

Az egyikük mentor, a másikuk zsűritag. Az egyikük énekesnő, a másikuk színésznő-rendezőnő. Mi a közös akkor Keresztes Ildikóban és Eszenyi Enikőben? A gyönyörű lábuk.

Nem véletlenül adtak rájuk a stylistok gyakran rövid ruhát. Keresztes Ildikó az X-Faktorban, Eszenyi Enikő pedig a Megasztárban borzolta a kedélyeket gyönyörű virgácsával. Keresztes pedig nem is tagadja, hogy meg van elégedve az alakjával.

– A hátam mögött csak úgy hívnak az RTL-ben, hogy a test. Náray Tamás, az X-Faktor vezető stylistja mondogatta mindig azt nekem, hogy annyira jó lábaim vannak, hogy azt érdemes mindenképpen kihangsúlyozni. Bevallom, jól érzem magam miniszoknyában – mondta el Keresztes, akinek bomba lábait valóban nem győzték bámulni a versenyző fiúk a műsor alatt. Hasonlóan pikáns képekre bukkantunk Eszenyi Enikőről is,  a Megasztár 5 zsűritagja a műsor szüneteiben bizony igen gyakran kivillantotta combját és vékony lábait.

Már csak azt kell ránézésre eldönteni, hogy kinek jobb, bár ez szinte lehetetlen. 

 
Keresztes és Eszenyi:kinek jobb a lába?
 
Keresztes és Eszenyi:kinek jobb a lába?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top