Sztárok

Amputálják a magyar sztár lábát

Üszkösödni kezdett Gábor Zsazsa jobb lábának egy része, ezért amputálni kell. A magyar filmdíva számára életmentő lehet a beavatkozás.

A 93 esztendős színésznőt vasárnap szállították egy Los Angeles-i kórházba, ahol az életmentő műtétet elvégzik. Gábor Zsazsának kicsivel a jobb térde fölött kell amputálni a lábát.

Amputálják a magyar sztár lábátA magyar származású sztár júliusi csípőműtéte óta számos alkalommal szorult kórházi kezelésre, és egyszer már az utolsó kenetet is felvette, de szerencsére később javult az állapota.

Zsazsa igazi túlélő, a múlt esztendőben egy bizarr rekord is a nevéhez fűződik: ő volt az a sztár, akinek a legtöbbször keltették a halálhírét. Összesen hatszor írták meg a lapok, hogy elhunyt, de mindig kiderült, hogy Zsazsa szerencsére még nagyon is életben van. Számos cikk szólt arról is, hogy a színésznő férje szinte várja már, hogy kedvese eltávozzon, és örökölje Zsazsa válásai folyamán felhalmozott vagyonát és gyémántkollekcióját. Frederic von Anhalt herceg mindenesetre hevesen tagadja ezeket a vádakat, és neje mellett virraszt a kórházban. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top