Sztárok

Lejáratja magát az X-Faktor sztárja?

Noha egyre közelebb kerül a barátnőjéhez Király L. Norbi, a pár kapcsolata máris veszélybe került. Az énekesre ugyanis szemet vetett egy igazi rossz kislány! Az énekes rajongói pedig máris lejáratásról beszélnek.

Számos Király L. Norbi-rajongónak nincs ínyére, hogy kedvencük bent járt a Való-villában és szájon csókolta a műsor rossz kislányát, Anikót. Norbi rajongói szerint a botrányszagú incidens csöppet sem tesz jót a rekedtes hangú sztárnak, akit éppen természetessége, szeretetre méltó különcsége miatt kedveltek meg sokan. „Norbi nem botrányhős, nem kell úgy viselkednie!… Ezzel a való-villás szerepléssel lejáratta magát… Miért kell egy normális fiúnak máris celebnek hinnie magát?!” – ilyen és ehhez hasonló vélemények keringenek a világhálón és a legnagyobb közösségi portálon is.

Egyébként az Anikó-affér árthat Norbi szerelmi kapcsolatának is. Az énekes fiú ugyanis két hónapja van együtt kedvesével, és borítékolható, hogy Norbi egyetemista barátnője egyáltalán nem örül annak, hogy Anikó az ország szeme előtt szerelmes levelet fogalmaz Norbinak. 

Lejáratja magát az X-Faktor sztárja?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top