Sztárok

Hajdú Péter összezúzta magát és nem javul

Nem javul balesete óta Hajdú Péter. A műsorvezető esésével a síbalesetet szenvedő sztárok krónikája újabb esettel bővült.

Hajdú Péter még mindig nehezen mozgatja a karját és képtelen lécre állni – írta meg a Bors. A TV2 Frizbi sztárja erős fájdalmakkal küzd, amióta pár napja egy hódeszkás elgázolta az ausztrál Alpokban. Hajdú nehezen viseli, hogy az orvos kényszerpihenőre ítélte, hiszen szívesebben síelt volna feleségével, Sarka Katával, és kislányukkal, Noémival.

– Leginkább az zavar, hogy szinte semmit nem tudok így csinálni. Tegnap a felvonóval felmentem a pályára, de csak azért, hogy megnézzem Noncsikát. Alig huszonkét hónapos és már síel – mesélte Hajdú.

Egyébként nem Hajdú az egyetlen, akinek nem igazán úgy alakul a síelési szezon, ahogyan azt eltervezte. A legtragikusabb síelési baleset Natascha Richardson nevéhez fűződik, aki tavaly márciusban halt meg, miután nekiütközött egy másik síelő. Heidi Klum pedig Aspenben három éve ütötte meg magát.

 

Hajdú Péter összezúzta magát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top