Sztárok

Rettegve várja a diagnózist Douglast

A napokban derül ki, hogy mennyire volt hatásos a kemoterápia és sugárkezelés Michael Douglas számára. A színész bátornak mutatja magát, de nagyon fél.

Rettegve várja a diagnózist DouglastMichael Douglas New Yorkban töltötte az ünnepeket családjával, feleségével, Catherine Zeta-Jonesszal és két közös gyermekükkel. A gégerákkal küszködő világsztár sokat mosolygott, és játszott két gyermekével, valamint látszólag is sokkal jobban van, de belül a félelem emészti. Douglas befejezte a kemoterápiát követő sugárkezelést, és a napokban kapja meg az orvosoktól a diagnózist, hogy sikeres volt-e a gyógymód. Douglas rettegve várja a napot, amikor megtudja, hogy meggyógyult-e, vagy pedig a legrosszabb fog történni…

Felesége tartja benne a lelket,  és minden nap elmondja neki, hogy biztosan nem lesz semmi baj, hiszen erős a szervezete. Douglas a korábbi hírek szerint nagyon jól reagált a kezelésekre, dacára annak, hogy megégette a bőrét a sugárterápia és napokig nem tudott enni. Az etetőcsövet elutasította.

– Michael bízik a gyógyulásban, nem nagyon fél.  Annyi terve van még, és mindenáron élni akar – mondta el a sztár barátja a brit Daily Mail című lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top