Sztárok

Boldogtalanok lettek a fiatal nők idősebb párjuk oldalán

Sokan sandán néznek azokra a fiatal hölgyekre, akik egy tőlük jócskán idősebb férfi mellett találják meg a boldogságot. Az emberek többsége úgy véli: nyilván csak a korosodó férfi hírnevére, pénzére fáj a foguk, de a nők állítják, a biztonságot és a szerelmet keresték ezek mellett a férfiak mellett. Végül mégis boldogtalanság lett a történet vége…

Katie Holmes és Tom Cruise
Korkülönbség: 16 év

A 32 éves Katie Holmes halálosan szerelmes lett néhány éve a nála 16 évvel idősebb, sármos, elvált színészbe Tom Cruise-ba. De nem sokkal az eljegyzés után tudatosult benne, hogy rossz párt választott magának. A szcientológia megszállottja kezdetben eltiltotta Katie-t a szüleitől, majd amikor az asszony terhes lett, a férfi vallása szerint kiabálás nélkül, némán kellett életet adnia kislányuknak. De ezután fordult csak igazán rosszra Katie élete. A férfi ellenőrzése nélkül nem mehetett sehová, nem vehetett fel akármilyen ruhát, nem fogadhatott el úgy filmszerepet, hogy a férje ne hagyta volna jóvá. A fiatal színésznőnél pedig betelt a pohár, és a BEST magazin szerint néhány hete elköltözött otthonról. „Egy nő sem bírta volna ki azt a nyomást és terrort, amit Katie. Ő már nem akarja ezt a házasságot” – nyilatkozta egy barátnő.

Boldogtalanok lettek a fiatal nők idősebb párjuk oldalán


Komár László és Erzsike
Korkülönbség: 30 év

Öt éve ismerték egymást, amikor összeházasodtak. Titokban, csak néhány barát és családtag tudott arról, hogy egybekelnek. Szerelmükből egy közös kislány született. Mindenki azt hitte, boldog kapcsolatban élnek, de a felesége egyszer csak elhagyta férjét és a rendőrséghez fordult, mondván, az énekes többször durván ordítozott vele. „Istenemre mondom, egyszer sem emeltem rá kezet… Persze mérgemben üvöltöttem olyanokat, hogy úgy pofán váglak, hogy nyakad leesik…” – mondta egy interjúban Komár, akit még elmeszakértő is megvizsgálta, mert a volt felesége azt akarta, hogy megvonják tőle, hogy gyermekét láthassa. Most pedig odáig fajult az egykori szerelmes pár válópere, hogy a nő – Komár állítása szerint – minden háztartási törődésért visszamenőleg pénzt követel urától…

Boldogtalanok lettek a fiatal nők idősebb párjuk oldalán

 

Donald Trump és Melania
Korkülönbség: 24 év

A 64 éves milliárdos állandóan fiatal modell hölgyekkel veszi körbe magát. És amint az első ránc megjelenik párja arcán, rendszerint lecseréli feleségét. Így 2005-ben már a harmadik asszonykáját vette feleségül, a nála 24 évvel fiatalabb, szlovén Melania Knausst.  A nő 2006. március 20-án adott életet közös gyermeküknek, Barronnak, aki a milliárdos ötödik lurkója. „Melania mindent megkap, amit csak akar a férjétől. Donald dollármilliókat költ rá, ő mégsem boldog. Minden nap attól retteg, hogy férje már nem fogja kívánni őt, ha megöregszik. A túlzott plasztikai műtét sem jöhet szóba, mert Trump a természetesség híve. Így Melania sakk-matt helyzetbe került” – fecsegte ki a nő egyik ismerőse az amerikai Popsugarnak.

Boldogtalanok lettek a fiatal nők idősebb párjuk oldalán


Mel Gibson és Okszana Grigorjeva
Korkülönbség: 14 év

2009 tavaszán derült ki, hogy Mel Gibson elhagyja hét gyermekének anyját, hogy együtt lehessen új, fiatal szerelmével, Okszana Grigorjevával. Kezdetben hatalmas volt a szerelem, és hamarosan kiderült: a nő Gibson gyermekét hordja a szíve alatt. De Okszanának hamar rá kellett jönnie, hogy a színész nem csak a két szép szeméért kötötte vele össze az életét.

Az idősebbek mellett a fiatal generáció jövőképe sem csillog fényesen: kétségbeesés és a magánytól való félelem. Miért boldogtalanok a 30-as nők? Kattints ide, és megtudhatod!

Hosszú hónapokig élt az agresszív, idegileg labilis férfi oldalán Okszana, míg végül feljelentette Gibsont, aki a bíróságon elismerte, hogy megpofozta gyermeke anyját – a nő állítása szerint több volt ez egy pofonnál, mivel kiverte az egyik fogát is. Egy hangfelvételen pedig jól hallható, ahogy Gibson magából kikelve azt üvölti Okszanának, hogy rágyújtja a házat, amiért nem elégítette ki orálisan éjszaka…

Boldogtalanok lettek a fiatal nők idősebb párjuk oldalán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top