Sztárok

Hová lett a csillogás? Fresh Viki eladó lett, Szíj Melinda üzletkötő, Utasi Árpi mezőgazdasági munkás

Végleg feladta Szíj Melinda a sztárságról szőtt álmait. A megasztáros újra a traktorgyárban dolgozik. Ahogy az egykor sikeres Utasi Árpi, vagy a Fresh együttes egyik tagja, úgy ő is a visszatért a civil életbe.

Szíj Melinda a való világbanEmlékszünk még Utasi Árpira, a Csillag születik győztesére? A kis mesemondó, akit maga Fábry Sándor is biztosított a támogatásáról, mindössze pár hétig volt sztár. Akkor mindenki őt akarta, fellépésekre hívták, fimről, lemezről, színházi szereplésről beszéltek. Mi lett aztán a hangzatos ígéretekből? Mezőgazdasági munka. Merthogy ebből él Árpi napjainkban. 

A Fresh együttes barna hajú szépsége, Viki számos férfimagazinban szerepelt, a kilencvenes évek egyik meghatározó sztárja volt, aztán eltűnt a szemünk elől. A tehetségkutatóknak köszönhetően egyre több énekes tűnt fel, és az egykori sikeres együttesnek egyre kevesebb fellépése lett.  Úgy tudjuk, hogy Viki napjainkban egy plázában dolgozik eladóként.

Ez az igazi való világ – mondhatnánk.

S ezt a való világot tapasztalja most meg újra Szíj Melinda is. Hiába istenítették, hiába ígértek neki karriert s beteljesülő álmokat, Melinda maga vallotta be, hogy senki sem hívja fellépésekre, volt megasztáros társai messziről kerülik, és újra a traktorgyárban dolgozik asszisztensként. Azt mondja, elégedett a sorsával. És szeret újra a valódi életben lenni, hiszen ez közelebb áll hozzá. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top