Sztárok

Pamela 43 évesen újra a Playboyban – fotó

Visszatért gyökereihez Pamela Anderson. A szőke kebelcsoda újra megmutatta bájait a Playboy magazinnak.

Pamela Andersonnal indul az idei esztendő a Playboy számára, a kebelcsoda ugyanis a januári szám címlapján pózol. A képeket stílusosan, Baywatch emlékéhez igazítva a tengerparton készítették. Ám nem ez az egyetlen jele annak, hogy Pamela a múltjában él. A negyvenhárom esztendős sztár ugyanis olyannyira tökéletesen néz ki a fotókon, hogy szinte nem lehet megállapítani, hogy a fotók most, vagy éppenséggel húsz éve készültek… Mivel a kebelcsodáról az utóbbi években elég sok kiábrándító kép készült, amelyeken jól látszott, hogy az öregedés kegyetlenül nyomot hagyott rajta, valószínűsíthető, hogy a fotók erősen ki lettek retusálva.

Pamela egyébként súlyos anyagi gondokkal küszködik évek óta, filmszerepeket nem kap, régi, megkopott hírnevéből él, pár ezer dollárért jelenik meg különböző rendezvényeken, vagy tangában flangál egy-egy másodrendű tervező divatbemutatóján. A Playboy-címlappal megpróbál visszatérni a köztudatba, de nagy valószínűség szerint a jövőben sem nagyon számítanak majd rá.

Egyébként a rekorder Pamelának ez a hetedik Playboy-címlapja. 

 
Pamela  43 évesen újra a Playboyban
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top