Sztárok

Ahogy még sohasem láthattuk Várkonyi Andreát! – fotók

Sokat változott Várkonyi Andrea külsőleg. A TV2 Tények műsorvezetője ma már bátran hord miniszoknyát, pedig egy újra felbukkant, régi tévés interjúban még mereven elzárkózott a minitől.

 Várkonyi Andreának nem csupán a felkészültségét, de a külsejét is értékelik a nézők. Az interneten kering egy ritka videó a híradósról, amelyen kivillannak formás lábai. Noha a felvétel idején Várkonyi még miniszoknya-ellenes volt, szerencsére ez mára megváltozott. „Nem hordanék a hétköznapokon miniszoknyát, furán érezném magam attól, hogy mindenki a lábamat bámulja” – mondta pár esztendeje Várkonyi Andrea egy tévés interjúban. Azóta azonban nagyon változott vele a világ, hiszen egyre mélyebb dekoltázsú felsőket visel, és különböző partikon is előszeretettel vesz fel szűk vagy rövid ruhákat, szoknyákat. Egy biztos, a Tények nézői így még soha nem láthatták Andreát adásban, deréktól lefelé…

 

 
Szexis videón Várkonyi Andrea
 
Szexis videón Várkonyi Andrea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top