Sztárok

Eva Longoria elkenődött púderrel – fotó

Eva Longoria mindig tökéletes külsővel jelenik meg a nyilvánosság előtt. Ezért is keltett jókora feltűnést a napokban, amikor elkenődött, igazán előnytelen púderfolttal mászkált.

Eva Longoria vacsorázni ment egyik barátjával, amikor a fotósok fura foltokra lettek figyelmesek a szép színésznő szeme alatt. Közelebbről megnézve már látható volt, hogy a Született feleségek legszexibbnek tartott sztárja túl világos púdert kent a szeme alá, és nem dolgozta el megfelelően ecsettel, ezért szellemszerű lett a megjelenése.
Mindez szokatlan ballépés a külsejére híresen odafigyelő sztár részről, hiszen Eva mindig makulátlanul csinos és ízléses. Longoria egyébként lazasággal reagált, amikor felhívták az amerikai lapok, hogy kínos fotók készültek róla.
– Miért lenne kínos? Minden nő jár így legalább egyszer az életében! Ettől csak még emberibb vagyok – mondta nevetve Eva, akinek szavai csak még szimpatikusabbá tették őt.

 

Eva Longoria elkenődött púderrel-fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top