Sztárok

Miért kerültek börtönbe a híres színészek gyermekei?

Elképesztő szégyenbe került a színész fia botránya miatt. Igaz, nem ő az egyetlen olyan sztár, akinek hírnevét saját gyermeke csorbítja.

Douglas sorsára jut Koltai RóbertTovább dagad Koltai Róbert fiának a botránya. Egyes hírek szerint a sikkasztással vádolt filmproducer politikusokkal is kapcsolatban állt, de egyelőre semmi sem hivatalos. Annyi mindenesetre tény, hogy a kirobbant botrányt nagyon megszenvedi a férfi édesapja, Koltai Róbert és felesége. S hiába tettek le művészként nagyon sok mindent az asztalra, az utóbbi időben sokan nem filmjeikre, kivételes alakításaikra emlékeznek, hanem arra, hogy fiuk a vád szerint milliókat csalt el.

Koltai Róbert helyzetét biztosan átérezné Michael Douglas is, akinek fiát, Cameront drogterjesztésért zárták a börtönbe. A sztár mindent elkövetett, de nem tudta megmenteni gyermekét, akinek botránya apja hírnevén is csorbát ejtett.

Nincs könnyű helyzetben Pierce Brosnan sem, akinek nagyobbik fia részegen randalírozott, és számos alkalommal okozott fejfájást világsztár édesapjának. Ő is börtönben végezte… 

A pszichológus szerint bizonyítási kényszer állhat a háttérben.

– Egy híres, tehetséges apa fiának lenni áldás és átok egyben. Áldás, hiszen ott a példa, akire fel lehet nézni, és átok, hiszen meg kell neki felelni. Sokan nem tartják magukat érdemesnek arra, hogy megfeleljenek, ezért a másik úton akarnak kitűnni, a bűn útjára lépnek – mondta dr. Csides Kata pszichiáter. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top