Sztárok

Innovatív spórolási praktikák

A nő nemcsak a család, de a családi kassza lelke is, szerepük több szempontból is létfontosságú. A magyar családok döntő többségénél bizony a háziasszonyok felelnek minden egyes elköltött forintért. Annak idején nagyanyáinknak is megvoltak – csakúgy, mint egy féltve őrzött sütirecept – a saját spórolási praktikáik, melyek az idők folyamán a mai tudatos háziasszonyok fejében új értelmet és formát nyertek. Minden megspórolt forint sokat számíthat a házi kasszában, érdemes tehát megvizsgálni, hogy hol tudunk spórolni a háztartásban; némi odafigyeléssel akár sok tízezer forint is megtakarítható.

Akármilyen meglepő, döntéseinket nemcsak kizárólag pénztárcánk tartalma befolyásolja, hanem mindazon akciók és vásárlásélénkítő megoldások, melyek akár jelentős kedvezményeket kínálva ösztönzik vásárlásra a fogyasztókat.

Ma már hazánkban is egyre népszerűbb a vásárlási kuponok és törzsvásárlói programok használata, melyek a nyugati országokban már jó ideje virágkorukat élik. A hazai elterjedéshez szükség volt az itthon is egyre tudatosabb vásárlói kör kialakulására, akik már felettébb fogékonyak a kereskedőláncok hűségprogramjaira, tekintve, hogy előnyösebb vásárlást tesznek lehetővé, megkönnyítve ezzel a családok mindennapjait.

Egy kis odafigyeléssel és elhatározással jelentős összegeket spórolhatunk meg például azzal, ha:

–     Pontos kimutatást vezetünk bevételeinkről és kiadásainkról, és ha megjelöljük azokat a tételeket, ahol be tudjuk vezetni az első megszorításokat és ahol hosszú vagy rövid távon spórolni tudunk.

–     A bevásárlást megbízható helyen és bevásárlólista alapján végezzük. Vásároljunk szezonális, hazai termékeket, különösen igaz ez zöldség és gyümölcs esetében.

–     Szem előtt tartjuk az ár-érték arány tényezőt.

–     Élünk az akciós ajánlatokkal, árkedvezményekkel, törzsvásárlói programokkal. Tekintve a lehetőségek széles tárházát, érdemes olyan lánc hűségprogramját választani, ahol rendszeresen vásárolunk, esetleg több üzletre vagy hálózatra is kiterjed a felhasználható kedvezmény, még jobb, ha ezek esetenként addicionális akciókkal vagy engedményekkel párosulnak.

Innovatív spórolási praktikák

 

A számos lehetőség közül jelen pillanatban a SuperShop pontgyűjtő programja az egyik legnépszerűbb, mely immáron kétmillió kibocsátott kártyával hazánk egyik vezető törzsvásárlói programja. A család vásárlásainak szinte teljes körét lefedő 8 partnerével és 850 értékesítési pontjával, valamint addicionális kedvezményeivel mindenki megtalálhatja a számára legjobb ajánlatokat. A SuperShop sikerének elsődleges titka egyszerű használata és sokoldalú felhasználása, mindamellett, hogy egyszerűen átlátható, kiszámítható, hogy mennyit spórolunk minden egyes kártyahasználat során. A partnerüzletekben elköltött forintok után pontokat kapunk, és az összegyűjtött pontokat egy az egyben forintra váltva tetszés szerint levásárolhatjuk a partnerüzletekben: a Spar, Kaiser’s és INTERSPAR üzletekben, a Burger Kingben, az OMV-töltőállomásokon, az OBI-ban és a Patika Portál hálózatában.

A tulajdonképpen automatikusan működő spóroláson felül a SuperShop törzsvásárlói kártya előnye, hogy igény szerint családtagjaink számára társkártyát is igényelhetünk, mely megkönnyíti a forintra váltható pontok összegyűjtését. A komplex megoldások és a bankkártyák kedvelői számára pedig már elérhető az Erste és a SuperShop közös betéti és hitelkártyája is, mellyel egyszerre fizethetünk és gyűjthetünk pontokat, ráadásul ezen kártyák használatával dupla és tripla pontokhoz is juthatunk, ami leegyszerűsítve annyit jelent, hogy minden SuperShop kártyás fizetés során akár 3%-ot is megtakarítunk egy következő vásárláshoz.

További információ: www.supershop.hu

Minden ponton nyer. SuperShop

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top