Sztárok

Michael Douglas újra jóképű és egészéges-fotó

Megannyi rémhír után végre kiderült a boldogító igazság: Michael Douglas meggyógyult. A színész remek formában van és interjút is adott.

Michael Douglas egyelőre fellélegezhet: sikeres volt a kemoterápia és a sugárkezelés. A színész maga vallotta be egy televíziós show-műsorban, hogy az orvosai jó hírekkel kecsegtették.
– Eltűnt a tumor, és nem is fog visszajönni – mondta el optimistán Douglas az NBC sztárriporterének, Matt Lauernek. Való igaz, hogy Douglas gégerákja megszűnt, de hetente kell ellenőrzésre járnia, hogy tényleg nem terjedt tovább a szervezetében a halálos kór.
– Szerencsés géneket örököltem, és a betegségem alatt végig ebben bíztam. Az apám kilencvennégy éves, az anyám nyolcvannyolc. Ajjaj, ezért meg fog ölni. Inkább csak nyolcvanhét – viccelődött a jó formában lévő sztár, akinek orvosai négy hónapja mindössze ötven százalék esélyt adtak a gyógyulásra. Douglas azonban nem adta fel a harcot, és úgy tűnik, meg is nyerte azt. Igaz, öt évnek kell eltelnie tünetmentesen ahhoz, hogy végleg gyógyultnak nyilvánítsák.

Michael Douglas újra jóképű és egészéges-fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top