Sztárok

Szakított a sztárpár, összeomlott a színésznő

Hat hétig járt a Mötley Crüe banda tagjával, Nikki Sixx-szel Denise Richards, de a pár máris szakított egymással. Barátaik szerint a férfi adta ki a színésznő útját, mert ráunt Charlie Sheen exnejére.

Szakított a sztárpár, összeomlott a szépségA vad rocker nem akart pótpapája lenni Denise két lányának (akiknek Charlie Sheen az apja), inkább felszedett egy buliban egy huszonéves fruskát. Richardst a hírek szerint nagyon megviselte, hogy kitették a szűrét, főleg hogy nem igazán alakul úgy a kapcsolata a férfiakkal, ahogyan azt ő maga szeretné. Volt férje, Charlie Sheen ütötte-verte, majd összejött legjobb barátnője, Heather Locklear urával, Richie Samborával, végül az a férfi is elhagyta.

„Denise nagyon szép nő, minden férfi álma, s nem érti, hogy miért nem maradnak meg mellette hosszú távon a férfiak. Boldogtalan és teljesen kiborult” – mondta el Denise barátnője.

Egyébként nem Richards az egyetlen, akinek nem alakul jól a magánélete az új esztendőben, állítólag Katie Price kapcsolata is megromlott férjével, Alex Reiddel. Ezt maga a híresség is beismerte az internetes oldalán. Azt már csak az angol lapok írták meg, hogy a szakítás oka az, hogy a férfi  képtelen gyereket nemzeni Katie-nek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top