Sztárok

Az év legbotrányosabb válása következik

Az idei esztendő válása – csak így emlegetik Katie Price válását. A modell tavaly ment hozzá Alex Reidhez, aki egy időben pornószínészként is kereste a kenyerét.

Az éve legbotrányosabb válása következikKatie sokak szerint csupán azért ment egyik pillanatról a másikra a kétes hírű és nagyon szegény férfihoz, mert így akart bosszút állni két gyermeke apján, Peter Andrén. Nem tudni, hogy így volt-e, mindenesetre a sokat vitatott frigy véget ért, a pár a napokban jelentette be, hogy elválnak egymástól. Ma délelőttre sajtótájékoztatót hívtak össze, és azt ígérték, elmondják, miért szakítottak. Ám az utolsó percben lemondták…
A brit lapok szerint a pár csúnyán összevesztek és nem voltak hajlandóak együtt megjelenni. Alex Reidnek ugyanis esze ágában sincs kilépni a házasságból, hisz ragaszkodik neje pénzéhez. Katie állítólag azzal érvel majd a bíróságon, hogy azért válik, mert Reid nemzőképtelen.

Akárhogy is van, bennfentesek abban egyetértenek, hogy nagyon csúnya válásnak néznek elébe.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top