Sztárok

Lindsay Lohanből VV Szandika lett – fotó

Versenyre kelhetne VV Szandikával Lindsay Lohan. A színésznőnek ugyanis a napokban hatalmasra töltötték a száját.

Lindsay Lohanből VV Szandika lett-fotóSzinte rá sem lehet már ismerni Hollywood egykor bájos, szeplős gyerekszínészére. Lindsay Lohan ugyanis meg van győződve arról, hogy külseje miatt nem kap igazán jó szerepeket, ezért görcsösen igyekszik egyre „szebb és szebb” lenni. A plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően pedig lassan úgy néz ki, mintha saját maga paródiája lenne.
Lohan már megműttette a mellét és a száját, feltöltette az orcáját és meghosszabbították a haját.
Ám mindez nem volt elég, a napokban újabb beavatkozáson esett át, és még az eddigieknél is nagyobb ajkakat kapott. A vonásait roppant közönségessé teszi az új száj, ami akkora, hogy az embernek akaratlanul is a Való Világ 4 műnője, az extrémre műtött VV Szandika jut az eszébe róla…

A pszichológus szerint az ilyen nők károsak a nők önképére.

– Elborzadva nézem a képeket ezekről a nőkről. Tragikus a megjelenésük, súlyos önbizalomhiányban szenvednek. Mindez persze az ő magánügyük, de mégsem, hiszen a médiában szerepelnek, és a fiatal lányok azt hiszik, ez a szép, ez a normális, a divatos nőideál. El kell nekik magyarázni, hogy ezek a nők inkább elrettentő példák, semmint követendőek – monda el dr. Csides Kata pszichiáter. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top