Sztárok

Visszavágtak az X-Faktor mentorának – videó!

2004-ben csúnyán megalázott egy fiatal énekesnőt Simon Cowell (az X-Faktor mentora) az American Idol műsorban. Hat évvel később az egykor kirúgott lány visszavágott!

Visszavágtak az X-Faktor mentorának - videó!Az érintett lány pedig nem más, mint Amber Riley, a Glee – Sztárok leszünk című sorozat egyik főszereplője. Amber 18 éves volt, amikor 2004-ben jelentkezett az American Idol tehetségkutatóba, melynek akkor Simon Cowell volt az egyik zsűritagja és atyaúristene. „Amikor beléptem a meghallgatásra, és pár sor után leállítottak és azt mondták, »Nem vagy elég jó!«, egy világ dőlt össze bennem. Hittem nekik és abbahagytam az éneklést.” Riley visszatért Los Angelesbe, továbbtanult, és az IKEA-ban kezdett dolgozni. Végül édesanyja tanácsára újra énekelni kezdett, szerepet kapott a Dreamgirlsben, de azt kora miatt végül visszamondta. Majd 2009-ben megkapta Mercedes szerepét  a Glee – Sztárok leszünk sorozatba.
Amber és a többi szereplő hatalmas sikerrel turnézik a sorozatbeli dalokkal világszerte, így nem meglepő, hogy meghívták őket az angol X-Faktor döntőjére tavaly decemberben. És ez volt Amber nagy lehetősége, mert végre bemutathatta Simon Cowellnek – aki hat éve azt tanácsolta neki, hogy hagyjon fel az énekléssel –, hogy igenis jó hangja van. Amikor Amber szólója következett, odasétált az önelégült mentorhoz, mosolyogva kieresztette a hangját, és csak neki énekelt…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top