Sztárok

Nem engedték egymás közelébe a két színésznőt – fotóval

A Golden Globe díjátadó szervezői kínosan ügyeltek arra, hogy a tavaly még jó barátságban lévő Sandra Bullock és Scarlett Johansson még csak össze se fusson az eseményen. De baki így is történt...

A színésznők azóta nem beszélnek egymással, hogy Sandra együtt szilveszterezett Ryan Reynoldsszal. Ryan és Scarlett tavaly decemberben jelentették be, hogy elválnak, és egészen addig Bullock mindkét fél bizalmasa volt. Csakhogy amint hivatalos lett az, amit sokan már hónapok óta sejtettek, Reynolds és Bullock elkezdett találkozni egymással. Az amerikai OK magazin szerint a két színész egy párt alkot, és Reynolds egyenesen rajong kedvese örökbe fogadott fiáért.

Nem engedték egymás közelébe a két színmésznőt - fotóval

Habár Scarlett sem akart benne maradni a megromlott házasságban, azt azért nem gondolta, hogy férje ilyen hamar vigasztalódik. És eléggé haragszik Bullockra, hogy ilyen hamar lecsapott a férfira. Épp ezért a magyar idő szerint ma hajnalban megtartott Golden Globe-díjátadón a két színésznő úgy kerülte egymást, mintha fertőző betegek lennének.
A sors iróniája, hogy a két színésznő újabb bizonyítékot adott arra: ízlésük igencsak megegyezik. Nemcsak a férfiak, de a ruha terén is. Sandra és Scarlett öltözéke ugyanis kísértetiesen hasonlított egymásra…

 
Scarlett egy ismeretlen férfival érkezett...
Scarlett egy ismeretlen férfival érkezett…
 
Sandra viszont egyedül
Sandra viszont egyedül

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top