Sztárok

Anyja miatt borult ki Gregor Berni fia

Bántja a színésznő nagy fiát, ha édesanyját szidják a tévében vagy az újságokban. Ráadásul Berni újra céltábla lett, folyamatosan parodizálják.
Fotó: Sanoma Archív/Szabolcs László
Fotó: Sanoma Archív / Szabolcs László

Gregor Bernadett szerelmes, s közös jövőt, gyermeket tervez kedvesével, Magyar Attilával. Ám a boldogságba keserűség is vegyül… Gregor ugyanis nehezen tudja megnyugtatni első házasságából született fiát, Bencét. A kamasz srácot az bántja, ahogy édesanyjáról a médiában beszélnek. Az elmúlt hetekben például két show-műsorban is keményen parodizálták a színésznőt, Fábry Sándor ledér nőnek nevezte. Gregor azt mondja, őt vajmi kevéssé zavarja a mocskolódás, ámde fiát nagyon is.

– Ha azt hallja, hogy az édesanyját bántják, nehezen emészti meg – mondta el a Blikknek Gregor, aki való igaz, nem mindig hozta könnyű helyzetbe elsőszülött gyerekét, akinek – hiába szerető és gondos édesanyja – már a szokásosnál jóval több pótpapája volt. Nyilván nem lehet könnyű megszokni a média csipkelődései mellett azt sem, hogy a fiúnak tizenhat éves korára már több, egymástól különböző személyiségű apafigurát kellett megszoknia, majd hirtelen elengednie…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top