Sztárok

Porig alázták Travoltát és Tom Cruise-t – videóval

A zseniális angol színész, Ricky Gervais volt az idei Golden Globe-díjátadó házigazdája. Az Office sorozat kiagyalója ez alkalommal sem tett lakatot a szájára. Minden sztár magánéletéből viccet csinált.

Ricky Gervais
Ricky Gervais

Ricky Gervais nem éppen elbűvölő kedvességéről híres, előszeretettel odapörköl amerikai kollégáinak. Ám mindezt lenyűgöző hanyagsággal, fergeteges humorral teszi. Ezért is fordulhatott elő, hogy újra meghívták, vezesse ő a Golden Globe-gálát.
Nos nem éppen kedves megjegyzéseit ez alkalommal sem hagyta otthon. A Szeretlek, Phillip Morris című film kapcsán például a következőt mondta. „A film lényege, hogy két heteró színész meleget játszik el. Vagyis éppen fordítottja annak, amit szcientológus világsztárjaink csinálnak” – utalta arra Gervais, hogy az említett egyházhoz tartozó John Travolta vagy Tom Cruise szexuális hovatartozása már jó ideje találgatásokra ad okot.
Ezt követően Bruce Willist Ashton Kutcher apjaként mutatta be, utalva ara, hogy Willis volt felesége, Demi Moore Kutcher mostani asszonykája, és tetemes korkülönbség van közöttük. De Gervais megjegyzéseket tett az alkoholproblémákkal küzdő Charlie Sheenre is, valamint a Szex és New York mozifilm férfi főszereplőjének – Chris Noth – kiretusált szemöldökére.
Gervais mindenkinek megtalálta a gyenge pontját. Amikor például Robert Downey Jr. konferálta fel, végigsorolta az összes sikeres filmet, amiben a színész játszott, majd ezt mondta: „Ah, mindegy is, mi a film címe. A legtöbben a teremből úgyis a Betty Ford Klinikáról  ismeritek ez egy rehabilitációs intézet, Amerikában a szenvedélybeteg sztárok előszeretettel járnak ide , vagy a megyei börtönből” – mondta Gervais, utalva ezzel Downey korábbi botrányaira.
Aki végignézte a díjkiosztót, jól láthatta, hogy a nézőtéren ülő sztárok leginkább nevettek az olykor durvára sikerült poénokon, még akkor is, ha éppen róluk volt szó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top