Sztárok

Letartóztatták Keleti Györgyit külföldön

A Magyar Hírlap és a borsonline információi szerint Münchenben őrizetbe vették Keleti Györgyit. A modell ellen nemzetközi elfogatási parancs van érvényben.

Letartóztatták Keleti Györgyit külföldönKeleti Györgyit az olasz hatóságok által még tavaly kiadott európai elfogatóparancs alapján fogta el a német rendőrség.

A Magyar Hírlap szerint az egykori playmate néhány hete egy müncheni munkaügyi központba munkavállalási papírokért adott be kérvényeket. Azonban a német hatóság ellenőrizte okmányait, így derült ki, hogy az olasz rendőrség európai elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. A német hatóság értesítette olasz társszerveit, valamint a magyar konzulátust.

A nő ellen Magyarországon folyó büntetőeljárás vádirata szerint 2006 és 2008 között anyagi ellenszolgáltatás fejében összekötő szerepet játszott abban, hogy magyar nők Olaszországba utazzanak, és ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top