Sztárok

Bíróság elé citálják Fábry Sándort

Fábry Sándort bíróság elé rángatja Gregor Bernadett. A színésznő nagyon megsértődött, amiért csúnyán beszéltek róla a Showderben.

Gregor Bernadett ügyvédhez fordult, amiért Fábry Sándor ledér nőként beszélt róla a Showderben. A színésznő azt mondja, őt vajmi kevéssé érdekli, hogy ki mit mond róla, de Fábry mocskolódása szerinte már túlment egy bizonyos határon. Berni állítja: tizenhat éves fiát különösen nehéz helyzetbe hozza Fábry mocskolódása, hiszen a gyereket megszólják miatta az iskolában. Bernadett ezért ügyvédhez fordult, és bepereli Fábryt.

Bíróság elé citálják Fábry Sándort

„Bernadett esetében ugyancsak többmilliós kárigény jöhet szóba, ám bizonyítani kell a sérelem vagyoni és nem vagyoni kárának összegét és az okozati összefüggést. A kifogásolt műsorok miatt a művésznő a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál már hivatalosan panaszt tett” – mondta Magyar György a Blikknek.

A történet pikantériája, hogy Magyar György már amúgy is Fábry bögyében van, hiszen nem épp kedves szavakkal illette őt is a műsorában. Akkor Magyar azt mondta, hogy bepereli, de Fábry vállrándítással azt reagálta, zsebből kifizeti a perköltséget, ő akkor is elmondja a véleményét az ügyvédről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top