Sztárok

Ördög Nóra bikiniben – videó

Bikinis videó hódít a világhálón a csinos műsorvezetőről. A felvétel évekkel ezelőtt készült, de Nóri már akkor is bomba formában volt.

Ördög Nóri fekete bikiniben, nagyon szép alakkal csobban egy wellness-szálloda medencéjében Kasuba L. Szilárddal. Az RTL Klub sztárja remekül néz ki a felvételen, amelyet már több ezren néztek meg. Noha a felvétel több esztendeje készült, jól látható, hogy Nóri akkor is – ahogy most is – nagyon jó formában volt. A műsorvezető ennél többet azonban nem mutat magából, mindössze kétszer láthattuk szexis fotókon, egyszer a Playboyban, ahol visszafogottan erotikus fotók készültek róla, úgyhogy igazából semmi sem látszott belőle, a másik pedig egy jótékonysági reklámkampány, amikor meztelenül feküdt és vizet öntöttek rá. Nóri egyébként korábban elmondta, hogy soha nem fog öncélúan, csak azért, hogy mutogassa magát, levetkőzni. Pedig lenne mit megmutatnia, hiszen híresen jó alakja van, s odafigyel a testére, egészségesen táplálkozik, sportol és sok folyadékot iszik, hogy formában maradjon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top