Sztárok

Drámai szerepben tér vissza a sikeres sorozatsztár

Új sorozat debütál a STORY4 képernyőjén. A Katonafeleségek egyik főszereplője a JAG Becsületbeli ügyekből ismert Catherine Bell, aki ezúttal nem egyenruhás tisztet, hanem ellenkezőleg, egy katona feleségét alakítja a sorozatban.

Drámai szerepben tér vissza a sikeres sorozatsztár„Azt hiszem, ezeknek a nőknek még drámaibb az élete, mint az »átlagos« feleségeké. Még eljátszani is szörnyű volt, ahogy összeszorul a nők gyomra, amikor egy fekete autó befordul az utcába, hogy elvigyék a férjét a háborúba…, vagy amikor a repülőtéren el kell búcsúzniuk gyermekük apjától, párjuktól, azzal a tudattal, hogy lehet, nem látják viszont. Ezeket is bemutatja ez a sorozat. A műsor elindulása után sok visszajelzést kaptunk valódi katonafeleségektől. Azt mondták, magukra ismernek egy-egy karakter személyében. Ennél nagyobb elismerést pedig sem az írók, sem a színésznek nem kaphatnak” – nyilatkozta Catherine Bell egy amerikai magazinnak.

Drámai szerepben tér vissza a sikeres sorozatsztár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top