Sztárok

Kéregető lett az elátkozott lottónyertes

Szerencsétlen szerencsés – talán csak így lehetne jellemezni a brit Lawrence Candlisht, aki milliókat tapsolt el, miután megnyerte a lottó főnyereményét.

Amikor Lawrence Candlish 1997-ben megnyerte a brit lottó főnyereményét, 5,5 millió fontot, vagyis körülbelül 1,7 milliárd forintnyi összeget, megígérte: minden hozzátartozóján segít. Végül is ez az ígéret lett a fiatal férfi veszte. Fél év alatt hét házat vett ugyanabban az utcában, s mindegyikbe beköltöztette valamelyik rokonát. Aztán Spanyolországba ment szerencsét próbálni, luxusvillát vásárolt, s nyitott egy bárt. Élt, mint Marci Hevesen – gondolhatnánk. Egy ideig bizonyára így is volt, aztán beütött a krach: 2000-ben legjobb barátja meghalt, majd pár évre rá édesapja felkötötte magát abban a házban, amit Lawrence vásárolt neki. Ráadásul a nyertes szerelmi élete is boldogtalan volt, rászokott az italra, majd a kábítószerre. Csak költött és költött, teljesen értelmetlenül. Napjainkban kéreget, hiszen a bank elvitte a luxusvilláját, aminek költségeit nem tudta fizetni, bárja pedig csődbe ment.

– Én vagyok a világ legszerencsétlenebb szerencsés fickója – mondta a férfi, aki úgy érzi: nem bánt meg semmit. 

Kéregető lett az elátkozott lottónyertes

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top