Sztárok

Lilu újra modellkedik – szexi fotó

Reklámarc lett a műsorvezető, akit egy luxusital magyarországi arcának választottak.

Lilu újrav modellkedik-szexi fotó

Lilu újra modellkedik - szexi fotó

Erotikus reklámfilmet forgatott az énekesnő

Pezsgősüvegekkel és pohárral pózol dögösen Lilu.

A kifinomult eleganciájáról is ismert műsorvezető korábban egy forgatás alkalmával ellátogatott egy spanyol pezsgőgyárba Vágó Istvánnal, akivel akkor közösen vezetett műsort. Lilu ott ismerkedett meg a kategóriájában piacvezető nedűvel, amelynek íze teljesen elvarázsolta. Így amikor nemrég felkeresték a Való Világ háziasszonyát, hogy legyen az ital magyarországi arca, gondolkodás nélkül igent mondott. A műsorvezető már meg sem lepődött azon, hogy a kampányhoz Almási J. Csaba készített róla fotókat, aki karrierje kezdetén először fotózta őt.
 
„Hatalmas élmény volt számomra a régi spanyolországi forgatás során tett gyárlátogatásunk és kóstolásunk. Így már ismertem a márkát, amikor megkerestek…” – árulta el az RTL Klub műsorvezetője, aki hiszi, semmi nem történik véletlenül. „Jót derültem, amikor kiderült, hogy a kampányhoz Almási J. Csaba készíti a fotókat, ugyanis ő fotózott először a karrierem elején, az első szárnypróbálgatásaim idején” – tette hozzá nevetve a minőségi életet hirdető Lilu.   

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top