Sztárok

Tetováltatta magát Tornóczky Anita

Anita híres szépségéről és tökéletes külsejéről. Reggel, ébredés után is szeretne tökéletesen festeni, ezért tetováltatta a szemhéját, kiemelve ezzel gyönyörű kék szemeit. Anitát referenciaként jelölte meg a legnevesebb magyar sminktetováló.

Tetováltatta magát Tornóczky Anita

 A sminktetoválás a 90-es évek közepén jelent meg Magyarországon, s azóta is folyamatosan fejlődő terület. Alapvetően két tényező befolyásolja a sminktetováló trendeket, melyek közül első a divat, második pedig a sminktetoválók technológiai és szaktudásbeli felkészültsége. Ahhoz ugyanis, hogy a területtel foglalkozó kozmetikusok követni tudják a divatot, nekik is folyamatos fejlődést, tudásuk egyre magasabb szintre emelését kell elérniük. Az utóbbi évek trendjei közül általánosságban a természetesség igénye hatott leginkább a területre. A 90-es években az erős színek, határozott, markáns vonalak jellemezték a sminktetoválást, ahol az eredmény szinte valódi sminket jelentett.
Napjainkban a lágy vonalak, kidolgozott tónusok, személyiséghez tökéletesen passzoló színek adják a trendet, ahol az eredmény egy finom alapsmink, mely elfedi a hibákat, kiemeli az előnyöket, s ezáltal kiegyensúlyozottá és esztétikussá teszi az arcot – mondta el Kalcsu Kati, az Anitát tetováló sminkmester.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top