Sztárok

Féltve őrzött sztártitkok 2. rész

Sztárokkal hirdeti magát egy Los Angeles-i szálloda, ahová lassan 70 éve előszeretettel járnak titkos légyottokra a hírességek.

Féltve őrzött sztártitkok 2. rész

Titokban ment férjhez az énekesnő

A STORY4 új sorozata, a Hotel Babylon egy luxusszálloda életét mutatja be. Hétről hétre egyre bizarrabb történetekkel találkozhatnak a nézők. A műsor egy londoni hotel életébe enged bepillantást, de a való életben is létezik egy ilyen „celebbarát” szálloda.
A Los Angeles-i Chateau Marmont évtizedek óta szolgál búvóhelyként a hírességeknek. Ám a recesszió őket is elérhette. Hosszú évekig ugyanis arról voltak híresek, hogy ami náluk történik, azt soha senki nem tudja meg. De most úgy hirdetik magukat az interneten:

„Foglaljon szállást ott, ahol a legnagyobb sztárok megfordulnak!

Itt randevúzott először Johnny Depp és Winona Ryder a ’90-es években. Ez az a szálloda, ahol Kate Moss szinte az összes szobában szeretkezett alkalmi szeretőivel, és ahol a tavaly elhunyt Dennis Hopper titokban hatalmas orgiákat rendezett.
Marilyn Monroe is rendszeresen sétált a szállodai folyosóján, befolyásos emberekkel találkozgatott. És ebben a szállodában járt utoljára Heath Ledger, 2008-as halála előtt. 

Ez a hollywoodi sztárok igaza otthona – Chateau Marmont Hotel!”

Féltve őrzött sztártitkok 2. rész

 

Hotel Babylon, minden kedd este 21:00-tól a STORY4 műsorán! 

Féltve őrzött sztártitkok 2. rész

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top