Sztárok

Halle Berry gyerekelhelyezési botránya

Halle Berry harcot indított kislánya, Nahla felügyeleti jogáért.

 

Halle Berry gyerekelhelyezési botránya

Halle Berryt tönkretették a férfiak

Csúnyán elmérgesedett Halle Berry és volt vőlegénye, a modell Gabriel Aubrey viszonya. Az Oscar-díjas szépség és a jóképű férfi a bíróságon találkoznak legközelebb, ahol is közös gyermekük felügyeleti joga a tét. A volt pár ugyanis olyannyira összeveszett egymással, hogy normális úton már képtelenek rendezni a kapcsolatukat. Állítólag a botrány akkor robbant ki, amikor Gabriel Aubrey összeszűrte a levet Kim Kardashian tévésztárral. Ezen Berry annyira felhúzta magát, hogy kijelentette: vagy szakít a nővel, vagy megvonja tőle a kislány láthatási jogát. Gabriel szakított, viszont azt megfogadta: többé ilyen nem fordulhat elő, ezért a bírósághoz fordul.

– Gabriel úgy érezte, hogy Halle megzsarolta őt. Ő csak azt akarta, hogy hivatalosan is állapítsák meg, hogy fele-fele arányban osztoznak a kislány felügyeleti jogán, de Halle úgy élte meg a dolgot, hogy hátba támadta. Nagyon megharagudott a férfira és kiadott egy közleményt, amiben kijelentette, hogy Gabriel rossz apa, nincs jó hatással a gyerekre, ezért szeretné megvonni tőle a láthatási jogot – mondta el a RadarOnline-nak Berry ismerőse.

 

Halle Berry gyerekelhelyezési botránya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top