Sztárok

Miért rúgták ki Szandikát a Való Világból?

Újra példátlan esemény történt a Való Világ 4 történetében: kirúgták Szandikát. Majd vissza is vették.

Miért rúgták ki Szandikát a valóvilágból?Szandikát már megfenyegette az RTL Klub, hogy ha nem változtat a viselkedésén, akkor bizony kirúgás lesz a vége. Ám ennek súlyát azonban valószínűleg nem érezte a plasztikcica, ugyanis csütörtök délelőtt már a villasuliban sem volt hajlandó megjelenni. A matematikatanár volt az egyetlen, akinek sikerült meggyőznie arról, hogy vegyen részt az órán, ez viszont kiverte a biztosítékot a szerkesztőknél, ezért levelet küldtek Szandinak, amelyben az állt, sorozatos szabályszegései miatt kizárják a műsorból.

Végül a műnőt az mentette meg, hogy élettársa, Sanyi beszélt a fejével, aminek eredményeképpen Szandika kapott még egy esélyt a csatornától.

Mindenesetre figyelemre méltó, hogy a Való Világ 4 csak úgy hemzseg a botrányoktól és a kirúgásoktól. A bombanőt, Zsuzsit kirúgták, a házaspár női tagja, Gina önként távozott a műsorból, most pedig az újabb botrány.

A pszichológus szerint azért a sok botrány, mert erre van igény.

–  Már erősebb ingerekre van szükségük a nézőknek, egy szimpla meztelenül zuhanyzás smafu – mondta el dr. Csides Kata. 

Miért rúgták ki Szandikát a valóvilágból?

Balázs furcsa kijelentése

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top