Sztárok

Póthaja nélkül a magyar sztár – fotó

Zimány Linda szépségének egyik titka a gyönyörű, dús hajkoronája. Talán csak kevesen tudják, de Lindának póthaja van. Megmutatjuk anélkül!

Póthaja nélkül a magyar sztár-fotóZimány Linda védjegye a hosszú, hullámos, világosszőke hajkorona. A modell remek géneket örökölt, de soha nem csinált titkot abból, hogy olykor bizony segítséget is kért káprázatos külsejéhez: feltöltette a száját, és póthaja van. A szépség frizurájáért Potyó József sztárfodrász felel, aki egy külföldön kedvelt technológiával, ragasztásos módszerrel rakja fel Linda szőke fürtjeit, aki szerint olyan a haja, mint a hollywoodi sztároknak. 

–  Linda nagyon-nagyon szép lány, hajjal és anélkül is. De azt el kell ismerni, hogy a dús hajkorona minden nőnek az előnyére válik. Linda ezzel a hajjal csak még nőiesebb, még szebb, még szexisebb lesz – mondta el a fodrász, aki határozottan cáfolja, hogy a póthaj veszélyeztetné az igazi haj egészségét.

– Nem tépi ki, nem roncsolja, ez butaság.  Ha igényesen van megcsinálva, viselője a mennyben érezheti magát – tette hozzá a figaró.

 

Póthaja nélkül a magyar sztár-fotó

 

 Debreczeni Zita leszedette

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top