Sztárok

A tudatos vásárlás biztos receptje

Női és férfi szerepek, hímsovinizmus és női emancipáció. Sztereotípiák, előítéletek. Manapság egyre inkább tompulnak ezek a fogalmak, és elindultunk egy olyan egészséges irányba, ahol egy nő is ki tud cserélni egy villanykörtét vagy össze tud szerelni egy bútordarabot, és egy férfi is elmegy bevásárolni, netalántán elkészít egy ízletes péntek esti vacsorát. Eljutottunk arra a szintre, amikor az elvárások fejetlen követése helyett végre a nemek, szerepek kiegészítik egymást.

Gyerekkoromban a férfiak és a vásárlás két teljesen különböző, egymással nem összeegyeztethető fogalomként élt a köztudatban.  Mára ez teljesen megváltozott. Saját környezetben tapasztalom, hogy a jelen kor férfija nyitott az új feladatokra, akár egy kötényben, a konyhában állva is jól érzi magát. Szeret vásárolni, fogékony a leárazásokra és képes a család fejével gondolkodni.

A tudatos vásárlás biztos receptje

 

Így hát nem meglepő, hogy a párommal közösen eszeltük ki azt is, hogy hogyan spóroljon a család, mit, hol és mennyiért érdemes vásárolni. Összeállítottuk az első közös receptünket: Végy 1 hűségprogramot, adj hozzá 8 partnert, majd szórd meg 850 értékesítési ponttal. Sűrűn adj hozzá dupla és tripla pontokat és pontbeváltási akciókat. Nagyon fontos, hogy a pontok egy az egyben forintra válthatóak legyenek. Végezetül adj hozzá egy társkártyát, és már indulhat is vásárolni a család.

Tudatos vásárlóként nyitottak vagyunk a kereskedőláncok törzsvásárlói programjaira, és ha valami bevált, ahhoz ragaszkodunk. A SuperShop kártya előnye, hogy nemcsak egy, de számtalan üzletben felhasználható, szinte az egész család vásárlási igényeit kielégíti. Vásárolhatunk az összes Spar, Kaiser’s, INTERSPAR üzletben, használhatjuk a Burger Kingben, tankolhatunk az OMV töltőállomásain, vásárolhatunk a Patika Portál hálózatában és az OBI áruházaiban is.  Amennyiben ERSTE-SuperShop bank- vagy hitelkártyát használunk, ráadásul dupla, illetve tripla pontokat is gyűjthetünk.

Kétmillió kártyabirtokosával a SuperShop az egyik legnépszerűbb és a legdinamikusabban fejlődő többpartneres hűségprogram Magyarországon.

Látogasson el a www.supershop.hu oldalra és nyerjen kétmilliót!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top