Sztárok

Eltűnt sztárok nyomában – mi lett velük?

Az elmúlt években nemcsak fényesen felfelé ívelő karriereknek, de nagy bukásoknak, eltűnéseknek is szemtanúi lehettünk. Utánanéztünk, hová is lettek az egykor ünnepelt celebek.
Eltűnt sztárok nyomában - mi lett velük?

Még több információ egykori sztárok civil életéről, itt!

Az igazi való világ
VV Leó, a Való Világ második szériájának szépfiúja volt, s pár éve még felkapott név a médiában, még egy jól menő könyvet is írt. Iskolapéldája annak, hogy a siker olykor csak nagyon rövid ideig tart, s szinte lehetetlen visszakapaszkodni a csúcsra.
„Rá kellett jönnöm, hogy a médiában csak azok az emberek tudnak érvényesülni, akik áttaposnak a másikon, folyamatosan nyomulnak és a megfelelő kapcsolatokkal rendelkeznek. Ha ilyen lettem volna, már sztár lennék én is. Van egy-két profi személy, az nem kérdés, de a többség abból él, hogy hülye – vallotta be Leó egy interjúban, akihez eleinte dőlt a pénz, de később minden megváltozott. – A könnyen jött pénz könnyen el is ment. Ahhoz, hogy valaki ebből meggazdagodjon, folyamatosan a csúcson kell lenni. Nekem ez nem sikerült.” Leót két éve súlyos májbetegség támadta meg, hónapokig tartott a lábadozása. Nem sokkal utána úgy döntött: Amerikában újrakezd mindent szerelmével, de házasság és az amerikai álom helyett pénz és barátnő nélkül tért haza, ráadásul a közelmúltban volt munkaadója szerződésszegésért be is perelte. Tönkrement az élete. Ma albérletben él és válogatásokra jár, hátha újra reflektorfénybe kerül.

Pincér, politikus, marketinges…
A volt VV-sek vagy Big Brother-esek közül egyébként Majkán kívül senki sem tudott felszínen maradni. VV Szabolcs, az első széria nyertese megnősült, gyermeke született, s politikai pályára lépett, igaz, kevés sikerrel. A második nyertes, Laci, összetörte a nyereményautóját, elköltötte a lakás árát, és rossz befektetéseinek köszönhetően mindene odalett. Napjainkban Angliában dolgozik egy étteremben.

VV Szabolcs
VV Szabolcs
Fotó: Sanoma Archív/
Schumy Csaba
BB Zsanett
BB Zsanett
Fotó: Sanoma Archív/
Rákosi Péter
VV Laci
VV Laci
Fotó: Sanoma Archív/
Fábián Olga

VV Anikó vitte a legtöbbre a hölgyek közül. A TV2-n saját műsort kapott, egy ideig a barátnője volt Bochkor Gábornak. Mindenki róla írt. Később már csak botrányai okán hallottunk róla. Többször megplasztikáztatta magát, sőt az erotikaexpón is fellépett egy szexshow-val, de nem jött be neki az sem. A szörpgyárból a BB-házba költöző Zsanett, miután megjárta a Playboy címlapját és rövid ideig párja volt Hajdú Péternek, egy telefonos szolgáltatónál kötött ki, úgy tudjuk, ma is ott dolgozik. 

Csillagok, csillagok
A tehetségkutatók csak úgy ontották magukból a sztárokat, akik közül nagyon sokan nem tudtak élni a kapott lehetőséggel. A Megasztár első szériájának versenyzője, Mujahid Zoli például hiába volt tehetséges és adott ki lemezt, egy idő után elfogytak a koncertek. 2009-ben már egy szexoldalon akadtak rá az olvasók, ahol 50 euróért tolta le az alsónadrágját… Napjainkban ismét a zeneiparban próbálkozik

Muhajid Zoli
Muhajid Zoli
Fotó: Sanoma Archív / RTL Klub Sajtóklub

Best of ’90-es évek
A kilencvenes évek együttesei közül a Fresh már régen nem lép fel, Viki eladó lett egy butikban, míg Andi apróbb szereplésekből él és állítólag hamarosan férjhez megy. A Baby Sisters tagjai közül Éva külföldre ment szerencsét próbálni, miután öngyilkosságot próbált meg elkövetni egy szerelmi csalódás után. 

Fresh lányok
Fresh-lányok
Fotó: Sanoma Archív/RTLKlub Sajtóklub
Baby Éva
Baby Éva
Fotó: Sanoma Archív/Story-Best Archívum


Eddig, eddig, eddig vagyok

A Família Kft. a kilencvenes évek legsikeresebb magyar sorozata volt. Többi szereplője sem szakadt el a színháztól. Esztergályos Cecília a József Attila Színház társulatának tagja. A fiát alakító Kárász Zénó a Centrál Színházban játszik. A Spáh ikrek szintén a filmes szakmánál maradtak, bár a kamera másik oldalán. Dávid rendezőként, Károly pedig operatőrként tevékenykedik.

Kárász Zénó
Kárász Zénó
Fotó: Sanoma Archív / Németh Gabriella
Spáh Dávid
Spáh Dávid
Fotó: Sanoma Archív / RTL Klub Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top