Sztárok

Olivér is repül a Való Világból?

Botrányok, düh, szabályszegések, ellenségeskedések után eljött a taktikázás ideje a Való Világ 4-ben. Olivér fegyvernemet váltott. De vajon jól tette?

Olivér is repül a ValóVilágból? Mi kell a nőnek, s ezen esetben mi kell a nézőnek? Őszinteség vagy kemény taktikázás? Erre kaphatnak hamarosan választ azok, akik figyelemmel kísérik a Való Világ 4 adásait. A műsor rosszfiúja, Olivér ugyanis szó szerint kiválasztatta magát, hogy azt vihessen ki párbajra, akit ő akar, hogy aztán a nézők szimpátiájában bízva, győztesen menjen vissza a villába. Kérdés, hogy ez a látványos, direkt taktikázás vajon nem vált-e ki ellenszenvet a nézőkből, s nem rúgatja-e ki ezzel Olivér saját magát a játékból. A közelmúltban az RTL Klub szavazást is tartott arról, hogy mi tetszik jobban a nézőknek: az őszinte, indulatok, érzelmek vezérelte játék, vagy a taktikázás. A nézők többsége az előbbire szavazott. Egyébként a Való Világban kialakult helyzet kicsit olyan, mint egy randevú. Nehéz eldönteni, hogy mi a jobb, ha a férfi felkészült, lehengerlő és hódítani akar, vagy ha természetesen esetlen, közel sem tökéletes? Lévén hogy köztudottan a nők szavaznak inkább a ilyen jellegű műsorokban, bizony könnyen lehet, hogy Olivér kétélű fegyvert választott. Főleg, hogy nagy valószínűséggel a villa egyik szépfiújának mondott Bécit fogja kivinni magával.

Olivér is repül a ValóVilágból?

Szandika kirúgási botránya

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top