Sztárok

Elítélik a tolvaj megasztárost

Állítólag az APEH nullázta le Bakács Tibort. A volt megasztáros zsűritagot mindenesetre elítélik az emberek.

Elítélik a tolvaj MegasztárostBakács Tibor karrierje a Megasztár zsűritagjaként fényesen ívelt felfelé. Az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna sztárjaként jól keresett, interjúkra, fotózásokra hívták, műsorokban szerepelt vendégként. Vajon mi késztette arra, hogy a napokban szalámit lopjon? Tényleg rá volt szorulva?

De mi is történt Bakáccsal az elmúlt esztendőkben, aminek eredményeképpen ennyire elszegényedett? 

2004 áprilisában, nem sokkal az első széria vége előtt kiderült: az APEH letiltotta a zsűritag teljes fizetését, Bakács ugyanis hat éven keresztül nem fizetett adót és tb-járulékot.

– Olyan vállalkozó voltam, aki nem fizette be az adót, majd egyszer csak megjelent az APEH, és több milliót követelt, amely fillérre pontosan a Megasztárért kapott gázsimat jelentette – árulta el akkor a Tilos Rádióban. A sztár magánélete is tönkrement, elvált két gyermeke édesanyjától, és a felkérések is egyre ritkábbak lettek. Határon túli magyar lapoknál kereste a szerencséjét, de ötletei a televízióban rendre megbuktak.  A Tilos Rádióban és a Klubrádióban néha lehetett hallani és feltűnt a Kabaré24-ben, de itt sem sikerült megvetnie a lábát. 

Akárhogy is történt, Bakácsot nagyon elítélik tettéért, a különböző internetes fórumokon mindenki egyetért abban, hogy egy közszereplő nem járhat ilyen példával, s a kevés munka nem magyarázhatja azt, hogy valaki lopjon…

Elítélik a tolvaj Megasztárost

Angelina Jolie ötletet lopott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top