Sztárok

Alkoholproblémái vannak az énekesnőnek

Barátai aggódva figyelik, ahogy Christina Aguilera tönkreteszi magát. "Egész nap csak bulizik, rengeteget hízott és semmi nem érdekli" – mondta egy ismerőse az OK! magazinnak.
Alkoholproblémái vannak az énekesnőnek

Belebakizott a himnuszba az énekesnő

Alkoholproblémái vannak az énekesnőnekTény, hogy igencsak szerencsétlen időszakot él meg az egykor ünnepelt díva. Mióta szakítottak férjével, Jorsan Bratmannel, egyszerűen elvesztette az irányítást a saját élete felett. „Szüksége lenne most egy erős kézre. Egyáltalán nem tűnik boldognak. Az utolsó albuma csúnyán megbukott, a házassága tönkrement, és az első filmje, a Burlesque sem nyerte el a közönség tetszését. Ezért aztán állandóan bulizik és iszik, nem is keveset! Ráadásul 25 kilót hízott is – nyilatkozta egy informátor a magazinnak. – Christina a rocklady szerepében akart tetszelegni, bulizni akart és élvezni az életet. De Jordan egy normális családanyát akart faragni belőle. Ez a szakításuk igazi oka.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top