Sztárok

Gombi feladta a ValóVilágot

Nem bírja tovább a bezártságot Gombi, a Való Világ 4 szépfiúja. Gombi folyamatosan levert és pityereg. Látszólag feladta a játékot.

Gombi feladta a ValóVilágotJókedvűen, duzzadó izmokkal és erővel jelentkezett a Való Világ 4-be Gombi, a villa szépfiúja. A korábban chippendale-táncosként dolgozó fiú mélyrepülését azonban végigkísérhették a nézők, hiszen milliók szeme előtt lett mind rosszkedvűbb és depressziósabb. Most már alig beszél, alig mosolyog, szinte semmit sem csinál a villában, nem veszi ki a részét a villa életéből. Gombi nehezen viseli a bezártságot, szerelme, Picur hiányát, és a mindennapok egyhangúságát. Gombi látszólag teljesen feladta a küzdelmet a milliókért, s már csak azért érdekli, hogy mikor kerülhet leghamarabb haza. Szinte várja, hogy kihívja valaki.

Bátyja szerint is nagyon érzékeny.

– Amikor fiatalabb volt, és betört a feje, egy zokszó nélkül tűrte a fájdalmat. De ha a lelkét bántják, azt nehezen viseli. Tudom, hogy hiányzik neki Picur. De biztos vagyok benne, hogy a sok veszekedést viseli a legnehezebben, ami körülötte zajlik a villában – árulta el Ernő.

Szerelme, Picur állítólag teljesen kiborult Gombi viselkedése és bánata miatt. A lányt az bántja leginkább, hogy bármennyire is szeretne, nem tud kedvesének segíteni a bajban.

 

Gombi feladta a ValóVilágot

 Nem tudják az alsós tananyagot

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top