Sztárok

Katie Holmes aláírta a válási papírokat

A brit Daily Mail számos amerikai lap információi szerint válik Katie Holmes és Tom Cruise.
Katie Holmes aláírtaa válási papírokat

A legszomorúbb fotó Katie-ről

Arról, hogy ezzel a házassággal valami nem stimmel, már régóta cikkeznek. Pontosan azóta, hogy 2005-ben Tom Cruise híresen bárgyú, minden őszinteséget nélkülöző mosollyal, mi több, vicsorral igyekezett a világnak bebizonyítani, hogy Katie Holmes személyében megtalálta az igazit. Szavainak őszinteségét aztán némiképp megkérdőjelezte, hogy később kiderült, menedzserei szó szerint válogatást tartottak az egyedülálló, barna hajú szépségek között Hollywoodban, ki az, aki vállalja, hogy Cruise felesége lesz, és áttér később a szcientológiai vallásra. Cruise első számú kiszemeltjei Jessica Alba és Sophia Vergara voltak, de egyikük sem akart szektatag lenni… Ellenben Katie Holmes bármire képes volt, csak Cruise felesége, és ezzel világsztár lehessen.

Összeházasodtak, gyermekük született, igaz, már a fogantatás körülményeit illetően is számos rosszindulatú híresztelés látott napvilágot. Persze nem kell feltétlenül elhinni, amit az amerikai bulvárlapok írnak, de más híres férfiak, Brad Pitt, vagy mondjuk Matthew McConaughey esetében miért nem merül fel, hogy valójában nem is ők nemzették utódaikat?! 

Az utóbbi időben számos lap arról is beszámolt, hogy Cruise és Holmes szerződést kötöttek, hogy házasságuk mindössze öt évre szól, és Katie-nek egy gyermeket kell világra hoznia. Ha ez igaz, az öt év most jár le, s a Daily Mail szerint a pár hamarosan bejelenti, hogy elválnak útjaik, Katie már alá is írta a válást. 

Nem tudni, hogy mi az igaz a pár körül keringő pletykákból, de egy mindenesetre tény: Katie Holmes 2005-ben még egy szép, mosolygós, felfelé ívelő karrierrel rendelkező nő volt, számos férfi szépségideálja. Ám napjainkban boldogtalan, fáradt, megviselt arcú, megkopott szépségű nő lett, akinek pályája totális mélyponton van: a nézők kimentek legutóbbi filmjéről, míg másik produkciója végül adásba sem került…

 
Katie Holmes aláírtaa válási papírokat
 
Katie Holmes aláírtaa válási papírokat

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top