Sztárok

7 év után kibékült Aniston és Jolie!

Megannyi veszekedés, fájdalom után rendeződhet Angelina Jolie és Jennifer Aniston kapcsolata.
7 év után kibékül Aniston és Jolie?

 A drog mérgezi Pitték kapcsolatát

A híres amerikai sztár blogger, Perez Hilton szerint barátibbá vált Jennifer Aniston és Angelina Jolie kapcsolata. A hajdani nagy ellenségek ugyanis beszélő viszonyban vannak egymással, sőt Aniston beszélt is a Jolie-val való kapcsolatáról Hiltonnak.

–  Tavaly beszélgettem Jennifer Anistonnal, aki akkor azt mondta nekem, hogy már egyáltalán nem haragszik már Jolie-ra. “Mind felnőttek vagyunk, tovább léptünk, egyébként is régen volt már, hogy Brad elhagyott” – ezt mondta Aniston nekem, és hozzátette, hogy szoktak beszélni is Angelinával, és már nem érez haragot a csábító iránt – fejtette ki Perez Hilton.

Jolie 2004-ban, a Mr és Mrs Smith forgatásán szerette el Brad Pitt-et Jennifer Anistontól. Azóta három közös, és három örökbe fogadott gyermeket nevelnek.

Aniston egyébként egy napokban megjelent interjúban arról beszélt, hogy továbbra sem tett le arról, hogy édesanya legyen, és biztos abban, hogy előbb vagy utóbb, de megtörténik…

 
7 év után kibékül Aniston és Jolie?
 
7 év után kibékül Aniston és Jolie?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top