Sztárok

Keresik Ördög Nóra utódját az RTL-ben

Állítólag Ördög Nóra saját kérésére szerkesztőként, s nem műsorvezetőként vesz részt a hamarosan induló Csillag születikben. De vajon ki léphet a helyére?

Keresik Ördög Nóra utódját az RTL-benAmikor évekkel ezelőtt Kapócs Zsókától váratlanul megvált az RTL Klub, azonnal kellett valaki, aki a Szombat esti láz műsorvezetőnője lesz. Szép, okos, felkészült, bátor nő kellett. Ördög Nórára esett a választás, s ezzel egy szédületes karrier vette kezdetét. Igazi, klasszikus értelemben vett sztár született ekkor. Ördög Nóra sorra vezette az RTL Klub sikerműsorait, ezért is meglepő, hogy állítólag nem ő vezeti majd a Csillag születiket, hanem szerkesztőként, a háttérben tevékenykedik majd. Persze azonnal megindultak a találgatások: csak nem azért, mert kisbabát vár? Ráadásul éppen a közelmúltban beszélt arról, hogy a baba miatt biztosan kevesebb munkát vállalna. 

– A babavállalás nem függ a karrieremtől. Egy szerkesztő számára a műsor, amin dolgozik, olyan, mint egy gyerek. Ez a nagyon intenzív munka nehezen összeegyeztethető egy kisbabával. Tehát ha egyszer valóban szülnék, gondolkodás nélkül tennék félre mindent – mondta Nóri pár hete.

Mindenesetre ha a hír igaz, akkor meg kell találni Nóri méltó utódját, ami nyilván nem lesz könnyű. Felmerülhet Mádai Vivien neve, aki a NekedValóban bizonyít, vagy Horváth Éva is.

Keresik Ördög Nóra utódját az RTL-ben

Ördög Nóri smink nélkül

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top