Sztárok

Magyar sztárok rég nem látott gyermekei – fotókkal

Az idei Story Gála több alkalomból is különleges volt. Egyrészt számos híresség mutatkozott először nyilvános eseményen a párjával. Másrészt voltak olyan ismert emberek, akik ezen az estén vezették be gyermekeiket a társasági életbe.
Magyar sztárok rég nem látott gyermekei - fotókkal

Világsztárok ritkán látott gyermekei – fotók

A Jóban Rosszban sorozat dr. Pongrácz Pétere, azaz Gazdag Tibor gyönyörű kislányát, a tizenegy éves Flórát vitte el az idei Story Gálára. Flóra kisöccse, András még nem tartott a családdal a partira, és kerülte a felhajtást a színész előző kapcsolatából született tizenhat éves nagyfia, Illés is.

Flóra édesapja ölében. A kislány nagyon élvezte a díjátadót

Flóra édesapja ölében. A kislány nagyon élvezte a díjátadót.

Galambos Lajos, Gazdag Tiborral ellentétben két kisfiát hozta magával a celebpartira. A zenésznek és feleségének, Boglárkának három gyermeke van: a tízéves István és a tizenegy éves Lajos, és a legnagyobb gyermekük, lányuk, Boglárka Anna már tizenhárom éves lesz.

Lajcsi és fiai, István és Lajos
Lajcsi és fiai, István és Lajos

Ki ne ismerné a Barátok közt Berényi Miklósának sorozatbéli gyermekeit? Viszont a színész, Szőke Zoltán igazi fiait, Zoltánt és Bencét már ritkábban láthatják a rajongók. A színész kisebbik fia azonban idén először édesapjával és édesanyjával tiszteletét tette a Story magazin partiján. A Szőke fiúk állítólag nagyon jó tanulók, rendszeresen sportolnak és néhány éve egy együttest is alakítottak.

Szőke Zoltán feleségével és kisebbik fiával
Szőke Zoltán feleségével és nagyobbik fiával, Zolival

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top