Sztárok

Mennyire veszélyes, hogy 52 évesen szül a sztár? A szakember válaszol

Fehér Anna 52 esztendősen várja első gyermekét. Megkérdeztünk egy nőgyógyászt, mire kell figyelnie egy nőnek, ha ilyen idősen vállal gyermeket.

Mindenkit meglepett, hogy Fehér Anna, a Szomszédok egykori Almája 52 esztendősen kisbabát vár. A színésznő két éve ment férjhez, és élete legnagyobb boldogsága, hogy első gyermekét hordhatja a szíve alatt. Nem árt azonban, ha figyel a terhesség mind a kilenc hónapjában.
 
„Egy ennyi idős hölgy esetében veszélyeztetett terhességről beszélünk. Ilyenkor sokkal elővigyázatosabbnak kell lenni, hiszen 35 év felett már gyakoribbak a genetikai betegségek. Több mint harmincéves pályafutásom során mindössze két ilyen esettel találkoztam, mindkettejük természetes úton esett teherbe. A terhesség teljes hossza alatt fokozott figyelemre van szükség a magzat érdekében. Egyébként azt látom, hogy a hölgyek a karrierépítés miatt egyre később szülnek, gyakori, hogy 40 év feletti kismamákat kezelek” – mondta egy nőgyógyász az NLC-nek.
Magyarországon  is volt már példa rá, hogy sztárok negyven felett szüljenek: Szulák Andrea 42, Jakupcsek Gabriella pedig 44 esztendősen adott életet gyermekének.

 Mire figyeljen a kismama, hogy 50 felett esik teherbe?

Drámai sorsú sztár anyák és lányaik

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top