Sztárok

Alekosz anyukája: “A fiam meg fogja látogatni az utódját”

A villalakó mamája nagyon büszke, hogy fiát ennyire szeretik az emberek, és biztos benne, hogy Alekosz meglátogatja majd a névrokonát, és köszönetet mond a szüleinek.
Fotó: Rtl Klub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub / Bársony Bence

„Amikor megszületett a fiam, még nem voltunk házasok az édesapjával, ezért az én leánykori nevem lett a vezetékneve, de nem lett anyakönyvezve. Mivel koraszülött volt, három hónapig inkubátorban tartották, nekünk pedig akkor volt az esküvőnk. Végül Nagy Alekosz néven anyakönyvezték, és a nagy kavarodás közben valószínűleg senkinek sem tűnt fel, hogy ez a név nem létezik a magyar névkönyvben” – magyarázta el fia névadásának körülményeit a görög származású anyuka.

Vája egyébként a Nők Lapja Cafénak azt is elárulta, hogy amióta Alekosz a villában van, úgy érzi, sokkal jobban megismerte fiát.

 „Teljesen új oldalát mutatja, ezért ha kijön, biztosan sokkal közelebb leszünk egymáshoz. Végtelenül büszke vagyok a fiamra, büszkébb, mint valaha” – tette hozzá Vája.

 

 Alekosz anyukája: A tévéből ismertem meg igazán a fiamat

 Alekosz és Olivér saját műsort kap? 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top