Sztárok

Újabb sértődések a Való Világban! Kegyetlen szavak

A fitt hét keretén belül a villalakóknak egymás szemébe kellett mondaniuk, hogy milyen külső hibája van a másiknak. Alekosz ezúttal sem kegyelmezett, és Szandika is kinyitotta a száját...
reggeli hír újra

VV Béci: „Loptam, csaltam, hazudtam”

Alekosz Éva testéről: „Ránézésre tökéletes… Vannak olyan esetek, amikor fel kell híznunk, hogy vonzóbbak legyünk. Évának fel kell szednie 3-4 kilót, hogy elérje azt a szót: vonzó.” Nem ez volt az első eset, hogy Alekosz kemény kritikával éltette a villalakókat. Korábban megírtuk, hogyan véleményezte a lányok CKM-es fotóit, nem éppen bókoló szavakkal.

Éva Szandika testéről:
„Szeretsz zabálni, képes vagy hajnal kettőkor is tükörtojást enni kenyérrel. Ezekről kéne leszoknod, és akkor azt a felesleges 3 kilót simán le fogod adni. A plasztikázást pedig felejtsd el!” – Hiába volt Éva teljesen őszinte és emberséges, Szandika sértésnek vette. Szerinte túl kesztyűs kézzel bánt vele a törtető lány, és nem emelte ki igazából, hogy mennyi hibája is van!

Szandika Anikó testéről: „Hát igen, a fenék…Igazából arra edzeni kéne. Jó az alakja, de felül lehetne kerekebb…”

reggeli hír újra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top