Sztárok

Támadják Celin Diont! Pénzt csinál az ikrekből

A 42 éves énekesnő és férje beengedték a kamerákat az otthonukba, és persze az üzlet része volt az is, hogy újszülött ikreiket, Eddyt és Nelsont is megmutatták.
Tamadják Celin Diont! Pénzt csinál az ikrekből

Victoria Beckham: „Ha ismét fiam lesz, megpróbálkozunk az 5. gyerekkel is”

A néhány perces képsort az amerikai talkshow-istennő műsorában, Oprah Winfrey-nél láthatta a nagyközönség. „Ez csak egy kis előzetes a saját dokumentumfilmemből, melynek címe Celine: Through The Eyes Of The World lesz” – mondta az énekesnő. A filmben egyébként nemcsak a szépen kisminkelt, Las Vegas-i dívát láthatjuk, hanem a kócos hajú, háromszoros anyukát, aki pizsamában készíti a reggelit családjának, Celine küzdelmét a terhességért, azt, hogyan jótékonykodik Afrikában… A moziban szerepel ugyan a 10 éves Rene-Charles, de alapjában az ikreket „adták el jó pénzért” a szülők.
Celine egyébként nem tétlenkedik, annak ellenére, hogy még nagyon picik az ikrek, március 15-én visszatér kedvenc Las Vegas-i szállodájába és új show-val jelentkezik.

Tamadják Celin Diont! Pénzt csinál az ikrekből

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top