Sztárok

Amit eddig nem tudtál a Jóban Rosszban sztárjáról

1990-ben Lady Diana és férje, Károly herceg Budapestre látogattak. Diana pedig a legnagyobb titokban elment egy akkor készülő magyar film forgatására...

Amit eddig nem tudtál a Jóban Rosszban sztárjárólA Best of kiadványnak köszönhetően visszautazhatunk az időben és  feleleveníthetjük az elmúlt húsz év legizgalmasabb eseményeit, politikai, közéleti, bulvár, kultúra, szórakozás és még ezernyi témakörben. Mi több, a Best of kiadványhoz megkapjuk az adott év legnagyobb slágereit is egy CD-én!

1990. május 8-án Magyarországra látogatott Károly herceg és felesége, Lady Diana. Míg az angol trónörökös a politikai és a gazdasági élet vezetőivel találkozott, addig Diana többek között ellátogatott a Mafilm stúdiójába, ahol Makk Károly új filmjét, a Magyar rekviemet forgatta. „Pontosan emlékszem arra a bizonyos napra. Egy börtönjelenetet vettünk fel, a színészek és az egész stáb ott tolongott egy szűk cellában. Aztán nyílt az ajtó, és amikor odanéztem, megdermedtem, ugyanis Lady Diana lépett be. Kíváncsi volt a forgatásra, ezért látogatott el hozzánk. Leült a sarokban, és csöndben figyelt bennünket. Megvárta a felvétel végét, majd üdvözölte a stábot” – mesélte Gazdag Tibor színész korábban.

Kíváncsi rá, mennyibe került egy kiló kenyér, egy liter benzin 1990-ben? Hogy mennyiért vehettünk egy svájci frankot? Kattintson ide!

Elevenítsd fel az 1990-es és a 2000-es évek hangulatát a Best of kiadvány közel 1000 oldalnyi visszaemlékezésével és 300 slágerével! Best of emlékalbum-sorozat, az elmúlt 20 év legendás eseményeinek és feledhetetlen slágereinek gyűjteménye, 20 kötet 20 CD melléklettel!

Amit eddig nem tudtál a Jóban Rosszban sztárjáról

 

Az első kötet most bevezető áron CSAK 690 Ft!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top