Sztárok

Barátnője megcsalta VV Olivért? A fiú eltűnt

Tegnap késő este a Facebookon írta meg VV Olivér, hogy barátnője, Enikő elhagyta. Ma reggelre a hír eltűnt, és Olivér is elérhetetlenné vált.

Barátnője megcsalta VV Olivért? A fiú eltűnt!

VV Évát meglopták

Barátnője megcsalta VV Olivért? A fiú eltűnt!„Sziasztok! A hír igaz, tényleg elhagyott Eni. Úgy gondoltam, hogy veletek osztom meg először, mert nektek köszönhetek mindent. Sajnos Enikő volt az, aki megcsalt. Ezzel kapcsolatban kérlek ne érdeklődjetek. Majd elmondok mindent. Üdv, Oli” – ez a hír fogadta Olivér rajongóit az egyik közösségi oldalon tegnap este. A bejegyzést reggelre törölték és elindult a találgatás. Igaz, valóban szakítottak, vagy csupán kacsa a történet, és ez már az Oli-féle „Kész átverés” része?

Többször hívtuk Olivért, ő azonban teljesen eltűnt, nem vette fel a telefonját, és csak este az RTL klubban volt hajlandó nyilatkozni. “Elszakadt a cérna…nem veszekedtünk vagy ilyesmi, csak hát mióta kijöttem a villából nem találtam nyugalmat, nem tudunk együtt lenni…De hiszek benne, hogy ezt helyre lehet hozni.” – mondta Olivér a Fókuszban és hozzátette egy napra kikapcsolja a mobilját, de tudta, hogy mit vállal, amikor beköltözött a villába, csak kis magánéletre van szükségük. “Nagyon szeretem őt és ő is engem, de teljes realitás vesztésbe vagyok most…”- tette hozzá Olivér

A teljes videót itt nézhetitek meg. Mit gondoltok, ez egy műbalhé, vagy valóban válságba került Enikő és Oli kapcsolata?

.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top