Sztárok

Charlie Sheent visszafogadta a felesége – elment az eszük?

Úgy látszik, mindenki megőrült Charlie Sheen körül. A színész és két korábbi felesége azt tervezik, hogy egymás szomszédságába költöznek.

Alig néhány napja szabadult a rehabról a drogos színész, máris egy titokzatos, szőke bombázó oldalán látták. Új barátnő ide vagy oda, Sheen és egykori feleségei, Denise Richards és Brooke Mueller azt tervezik, hogy egymás szomszédságába költöznek, hogy a lecsúszott színész közel legyen a gyerekeihez. Sőt a színész egyik közeli ismerőse elárulta, a legfrissebb ex-Mrs. Sheen (Brooke Mueller) már újra egy tető alatt él volt férjével és a gyerekekkel. „Néhány napja költözött be hozzá. Persze Brooke majd biztos letagadja ezt. Mindenki döbbenten áll a döntésük szerint. Azt állítják, csakis a gyerekek miatt költöztek össze újra, és igen, a szomszédba jön majd Denise és a két lánya is” – kotyogta ki egy informátor.

Brooke és Sheen összeköltözése már csak azért is elmebeteg ötlet, mert a színésznek börtönbe kellett vonulnia, amiért anno rátámadt iker fiai anyjára, a nő torkához kést szorított. Ráadásul mindketten kokainfüggők voltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top