Sztárok

Sebestyén Balázs: “VV Laci mellett még röhögni sem lehet”

Sokan kritizálják, mi viszont nagyon élvezzük, amikor Sebestyén Balázs vezeti a Való Világ esti összefoglalóját. Ő ugyanis nem fogja vissza magát, kendőzetlenül elmondja véleményét egy-egy lakóról.
Sebestyén Balázs:

Alekosz összeomlik idegileg?

Sebestyén Balázs: A tegnap esti Való Világ összefoglaló talán az eddigi legunalmasabb adás volt. A kilenc lakó álmosan szédelgett a házban, majd egyebet sem tettek, mint szürke öltönyeikben és kiskosztümben lényegtelen döntéseket hoztak, és látványosan ásítoztak. – Külön felhívnánk a figyelmet arra, hogy mennyivel próbál szolidabb, elegánsabb lenni VV Gigi, mióta szemüveget adtak rá. Mondjuk a kosztüm valóban jobban áll rajta, mint az erotikus filmben a bőrszerkó. – Persze nem ezeket a szavakat használta a műsor házigazdája, de Balázs szerint is kissé ellaposodott mostanában a hangulat a villában. „Igen, kimondom, alig nevetnek, viccelődnek a villalakók, amióta Olivér kiesett a játékból. Akkor meg pláne nem mernek röhögni, ha Laci ott áll mellettük, mert ő azonnal rájuk szól, ha hangosan, jóízűen nevetnek egyet” – vélekedett Balázs, akivel teljesen egyetértünk.

Korábban egyébként a műsorvezető, elmondta véleményét, Zsófiról is és nem először vette védelmébe Olivért sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top