Sztárok

A Vészhelyzet dokija kerülhet Charlie Sheen helyére

Botrányai miatt, úgy tűnik, végleg leállítja a CBS amerikai televíziós csatorna a Két pasi meg egy kicsi című sorozat gyártását. Ám bennfentesek szerint a drogos Sheen helyét a Vészhelyzet és a Bír-Lak sztárja, John Stamos veszi át.

Nagy valószínűséggel végleg véget ér az egyik legsikeresebb CBS sitcom, a Két pasi meg egy kicsi. A hírek szerint a csatorna vezetése úgy látja, a főszereplő Charlie Sheen viselkedése rossz példát mutat a fiatal közönségnek, és már a CBS sem tud mit kezdeni a folyton botrányokba keveredő apával. Másik felvetés szerint azonban a sorozat folytatódni fog, de a jó fej nagybácsi szerepét a Vészhelyzet és a Bír-Lak egykori sztárja, John Stamos kapja. Stamos a Twitteren így reagált a pletykákra: „Ugyan már, fiúk, nem veszem át Charlie Sheen helyét a Két pasi meg egy kicsiben. Habár Martin Sheen – Charlie apja – megkért, hogy legyek a fia.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top